Högsta välkomstbonus!

Bingo.co.in
500 kr gratis Featured Het!
bet365 Bingo
250 kr gratis Het!
JackpotCityBingo
250 kr gratis Het!
Bingo.com
170 kr gratis Het!
BettyBingo
100 kr gratis Featured Het!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi unika erbjudanden via e-post!Senast recenserat

Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Lotta
"Känns tryggt och bra att spela på. Många insättningsmöjligheter."
Användar betyg
 
4.8
Recenserad av Lotta
"Kör på samma plattform som Unibet och det känns tryggt. Denna är dock lite roligare med indiskt t..."
Användar betyg
 
4.3
Recenserad av Nils
"De har även ett bra schema man kan följa."
Användar betyg
 
3.0
Recenserad av Malin
"Medelmåtta som behöver fräschas upp"
Användar betyg
 
2.5
Recenserad av Agneta
"Chattvärdarna är bra men sajten borde hottas upp..."
Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Åsa
"Maria är den som hängt med längst och som fortfarande håller!"
Användar betyg
 
5.0
Recenserad av Petter
"Jag tycker verkligen att TrendyBingo är en bra bingosida. Det är lite synd att de andra casinosid..."
Användar betyg
 
5.0
Recenserad av Margaretha
"att alla har lika stor chans"
Användar betyg
 
3.5
Recenserad av Margaretha Hylen
"vill testa bigo ett sätt att umgås.vad är kriterrrian+"
Användar betyg
 
4.7
Recenserad av Leena Svensson
"En mycket bra bingosajt och väldigt trevliga och bra chattmasters."

Bingospel och regler

Klassisk bingo

(Skandinavisk 75-nummers Bingo)

Den klassiska bingovarianten är vanligast och spelet pågår tills någon av spelarna markerat en rad med fem rutor/ siffror - vågrätt, lodrätt eller diagonalt - och ropat Bingo!. Bingobrickan har totalt 5 lodräta och 5 vågräta rader och rymmer 25 nummer mellan 1 och 75 (därav ”75-nummers Bingo”). Det finns vissa varianter av den klassiska bingon där man spelar tills ett visst antal utrop har skett och där kan det bli flera vinnare per omgång.

Variantbingo

Variantbingo är nästan som Klassisk Bingo men man spelar fem omgångar istället för en på samma bricka. En bingobricka innehåller flera del-brickor och omgångarna körs på de olika del-brickorna. När någon fått full rad, d.v.s Bingo, på den första del-brickan fortsätter spelet med att man på nästa delbricka måste markera två rader för att vinna. Del-bricka nr 3 kräver 3 ifyllda rader o.s.v till och med spelomgång nr 5 där man alltså måste fylla en hel del-bricka för att vinna.

Variantbingo kan också spelas med ett bestämt antal utrop där spelet inte slutar bara för att någon vunnit och fått full bricka. Flera har då chans att vinna och samma person kan vinna flera gånger på samma bricka. I Variantbingo är det lättare att vinna tack vare flera spelomgångar.

Mönsterbingo

Denna form av Bingo innebär att du istället för att markera bara en eller flera rader på spelbrickan ska lyckas markera ett annat sorts mönster. Detta mönster är förbestämt/ förmarkerat på brickan. Mönstret kan vara allt från färgmarkerade siffror och rutor till symmetriska mönster. Därav namnet Mönsterbingo.

Eftersom det finns en mängd varianter på dessa tre typer av Skandinavisk Bingo läser du med fördel på respektive spelsajt över vad som gäller just där.

Amerikansk Bingo(75-nummers)

Den amerikanska versionen av Bingo är mycket lika vår klassiska typ med 5×5 rutors bingobrickor och 75-nummersdragningar. Skillnaden är dock att på den amerikanska brickan har man 24 unika nummer och ett ”Free Space” i mitten som betyder att den rutan redan är markerad. Man vinner på lite olika sätt och vad som gäller bestäms innan spel. T.e.x kan man få alla 4 hörnsiffrorna för att vinna, en enkel rad diagonalt, vertikalt eller horisontellt eller något annat förbestämt mönster.

Bingo från Storbritannien (”housey housey”)

(90-nummers)

Tidigare kallades denna bingoversion för ”housey housey” och är traditionellt bingospel i U.K. Denna typ påminner om vår Variantbingo med flera spelomgångar på varje bricka (”ticket”). Varje ”ticket” har 15 unika nummer från 1 till 90 utplacerade på ett 3×9 rutnät. Varje rad har 5 numrerade rutor och 4 tomma.

Det finns också stora Bingobrickor (”a strip of 6 tickets”) för detta spel med 6 ”tickets” på varje bingobricka. Här är numren 1 till 90 utplacerade på hela brickan och man markerar alltså i alla 6 del-brickorna under spelets gång. Det går vanligen att vinna på 3 olika sätt:

    * En full rad (horisontellt)
    * Två fulla rader (horisontellt)
    * Fullt hus (alla rader på en del-bricka)
www.bingo.co.in